У Києві знову горів будинок на Саксаганського

У Києві знову горів будинок на Саксаганського

Укрінформ
У Києві вночі виникла пожежа у 5-поверховому житловому будинку на вул. Саксаганського, 44-А, під час гасіння було врятовано чоловіка.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС.

"14 травня о 01:44 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у 5-поверховому житловому будинку на вул. Саксаганського, 44-А.. По прибуттю на місце події вогнеборці встановили, що в одному із під’їздів в підвальному приміщенні горить сміття та дерев’яні конструкції на площі 5 кв. Рятувальники ліквідували займання. Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували чоловіка 1969 року, якого передали працівникам медичної служби", - йдеться у повідомленні.

Крім того, з верхніх поверхів рятувальники вивели на безпечну відстань 10 осіб. Причина виникнення пожежі та збиток з’ясовуються правоохоронними органами.

Уночі також сталась пожежа у 25-поверховому житловому будинку на провулку Ясиноватий 11, що в Голосіївському районі столиці.

Читайте також: У Києві неподалік станції метро горів цех

Зазначається, що пожежа виникла на 18-му поверсі в одній із квартир. У ході розвідки вогнеборці врятували мешканця квартири та передали його працівникам швидкої медичної допомоги і ліквідували пожежу.

Причина виникнення пожежі з’ясовуються.

Як повідомлялося, 7 травня пожежу гасили на вул. Саксаганського у 3-поверховій відселеній будівлі, а 2 квітня в 4-поверховому житловому будинку на Саксаганського 13/42.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-