На станції

На станції "Вокзальна" затримали чоловіка з гранатами у сумці

Укрінформ
У Києві на території станції метро "Вокзальна" поліція затримала зловмисника, який намагався перевезти у сумці дві гранати та три запали до них.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Подія сталася на території станції метро "Вокзальна". Під час відпрацювання у вестибюлі працівники відділу превенції управління поліції метрополітену помітили підозрілого чоловіка, який помітно нервував. Правоохоронці одразу запросили чоловіка до кімнати поліції та під час поверхневого огляду виявили у його сумці дві гранати Ф-1 та три запали до них", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Одещині СБУ вилучила зброю та боєприпаси

Як розповів начальник управління поліції в метрополітені Головного управління Нацполіції у м. Києві Михайло Ніконов, боєприпаси вилучили та направили на експертне дослідження. Зловмисником виявився 21-річний уродженець Черкащини, який раніше не мав проблем із законом.

Слідчим відділом управління поліції метрополітену розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зараз правопорушник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-