У Кличка спростовують закриття школи та дитсадка на Солом’янці

У Кличка спростовують закриття школи та дитсадка на Солом’янці

Укрінформ
Розташовані поруч із провулком Платонівським, 6 спеціалізована школа № 7 і дитячий садочок № 223 працюватимуть у звичайному режимі.

Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, передає прес-служба столичної адміністрації.

«Дитячий садок та школа будуть функціонувати у звичайному режимі, а саме: готуватися до перебування дітей у літній період та приймати нових школярів у наступному навчальному році. Будь-яка інформація про закриття цих освітніх закладів є неправдивою. А отже комусь вигідно «підпалювати» громадську активність навколо резонансних об’єктів нашого міста. Але ми не дамо маніпулювати питанням безпеки наших дітей. Тому звертаюсь не тільки до батьків, а й усіх киян – довіряйте виключно тій інформації, яка надходить із офіційних джерел, – від міської влади», – заявив Мондриївський.

Читайте також: Назвали дату останнього дзвоника у школах Києва

Що стосується порушень пожежної безпеки, які дійсно були виявлені під час перевірки у спеціалізованій школі № 7 ще у 2017 році і стали приводом для судової справи, то над їх усуненням вже працюють, і ці роботи на фінальній стадії.

«На контролі у міста усунення всіх порушень пожежної та техногенної безпеки у школах Києва. Процес дещо ускладнюється під час активного навчального процесу та через необхідність додаткового фінансування, яке потребують такі школи. Це наші з вами діти, і ми маємо їм забезпечити максимальну безпеку», – додав заступник голови КМДА.

У КМДА зазначили, що на сьогодні столичні заклади освіти мають найсучасніші засоби протипожежної безпеки в Україні і найменший відсоток порушень у країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-