На Софійській площі - альтернативна акція

На Софійській площі - альтернативна акція "Український безсмертний полк"

Укрінформ
На Софійській площі Києва проходить альтернативна акція "Український безсмертний полк" для вшанування пам’яті ветеранів усіх війн.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Акцію організовано Радикальною партією. У ній беруть участь близько 200 осіб, зокрема, батьки та вдови загиблих на Донбасі. Вони несуть у руках портрети своїх рідних.

Очолив колону учасників акції голова Радикальної партії Олег Ляшко, який тримав в руках фотографію свого 23-річного загиблого земляка з Чернігівщини, Івана Євдокименка, у якого був позивний «Ляшко».

Читайте також: У Києві розпочалася хода "Безсмертного полку"

Як уже повідомлялося, в Україні 9 травня відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

У цей день відбуваються урочистості в столиці та інших містах України.

Як відомо, зранку четверга біля метро "Арсенальна" зібралися близько 2-х тисяч учасників акції "Безсмертного полку", при заявленій кількості 5 тисяч осіб. Організатори акції заявили про намір провести "альтернативну ходу" під назвою "Ніхто не забутий, ніщо не забуте".

Минулого року участь в аналогічній акції взяли 2 тис. осіб. Акцію "Безсмертний полк" засновано в Росії, її активно підтримує Кремль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-