Мер Києва приїде до Вашингтона на вечір пам’яті Джона Маккейна

Мер Києва приїде до Вашингтона на вечір пам’яті Джона Маккейна

Укрінформ
Міський голова Києва Віталій Кличко на початку травня відвідає Вашингтон на запрошення Міжнародного республіканського інституту (IRI).

Про це повідомили у прес-службі мера Києва.

"Він виступить на урочистому заході, присвяченому вшануванню пам’яті сенатора Джона Маккейна. Окрім Кличка на вечорі виступлять відомі американські політики", - йдеться у повідомленні.

Під час церемонії сенатора, який очолював IRI протягом 25 років, посмертно нагородять відзнакою Національного фонду розвитку демократії (США).

Крім того, буде вручено спеціальну премію Міжнародного республіканського інституту, якою цього року IRI відзначив народ Венесуели за прагнення до свободи та демократії.

Зазначається, що під час візиту до США мер Києва зустрінеться також зі спеціальним представником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером, керівництвом USAID, керівниками IRI та іншими впливовими американськими політиками.

Читайте також: Кличко сподівається, що пішохідний міст побудують до Дня Києва

Як повідомляв Укрінформ, Київська міська рада перейменувала вулицю Івана Кудрі на честь сенатора Джона Маккейна.

Джон Маккейн був відомий своєю прихильністю до України. Під час масових протестів українців після силового розгону Євромайдану сенатор приїхав до Києва, відвідував наметове містечко.

81-річний Маккейн помер 25 серпня 2018 року.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-