Правоохоронці встановили причетних до обстрілу ресторану на столичному Печерську

Правоохоронці встановили причетних до обстрілу ресторану на столичному Печерську

Укрінформ
Поліція встановила та затримала жителів Києва, причетних до обстрілу ресторану на Печерську.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Чотирьох фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Всі вони місцеві жителі віком від 22-х до 34-х років, які раніше вже мали проблеми із законом. У ході проведення невідкладних обшуків у помешканнях зловмисників правоохоронці виявили та вилучили пістолет-кулемет "Scorpion" з магазином, рушницю «ТОЗ», пістолет «ТТ» та понад 100 набоїв різного калібру", - розповів начальник слідчого відділу Печерського управління поліції Святослав Недошовенко.

Читайте також: Невідомі викрали людину в одному з районів Києва

Подія сталася минулої ночі на Набережному шосе. Виїхавши за викликом на місце пригоди правоохоронці встановили, що між невідомими та охороною закладу виник словесний конфлікт, після чого зловмисники дістали зброю та почали стріляти по фасаду будівлі. Внаслідок події ніхто не постраждав. Врешті "стрілки" з місця зникли на двох автомобілях.

Працівники поліції вилучили стріляні гільзи, а також проаналізували записи з камер відеонагляду, опитали свідків та персонал ресторану.

Читайте також: У центрі Києва горіли автівки

Після комплексу розшукових заходів столичні оперативники встановили місце знаходження іномарок, на яких втекли зловмисники, а невдовзі й самих правопорушників.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. Правопорушникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-