Uber запускає в Києві новий сервіс

Uber запускає в Києві новий сервіс

Укрінформ
Компанія Uber за кілька тижнів планує запустити в Києві новий сервіс Uber Shuttle - замовлення поїздки в мікроавтобусі за обраними напрямками.
Про це Uber повідомив у своєму блозі.

«Ми раді оголосити, що незабаром щоденні поїздки на роботу в Києві стануть ще зручнішими завдяки новому сервісу від Uber. За кілька тижнів ви зможете замовити місце в чистому, зручному Uber Shuttle високої якості та за доступною ціною, тож більше не доведеться стояти в чергах або пропускати свій транспорт через те, що він переповнений», - йдеться у повідомленні.

Uber також розпочав опитування для визначення потенційних маршрутів мікроавтобусів: у користувачів запитують, з якого району вони виїжджають і до якого прямують, у які дні певним маршрутом користуються та о котрій годині.

Читайте також: Uber запустив на вулиці Києва 200 електрокарів

Як повідомляє ain.ua, Uber Shuttle є своєрідною альтернативою автобусам і маршруткам. Крім Києва, цей сервіс доступний у Каїрі (Єгипет) і Монтерреї (Мексика). Для Києва це пілотний проект.

Uber Shuttle - третя нова послуга, яку Uber запускає в Україні за останні півроку, після сервісу доставки їжі Uber Eats і сервісу Green зі 100-відсотковою подачею електромобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-