Причиною відключення світла у центрі Києва виявилося коротке замикання

Причиною відключення світла у центрі Києва виявилося коротке замикання

Укрінформ
ДТЕК "Київські електромережі" називають ймовірною причиною вчорашнього відключення світла у центрі Києва коротке замикання, яке призвело до пошкодження високовольтних підземних ліній.
Про це повідомили Укрінформу у прес-службі компанії.

"В одному з підземних колекторів у районі Майдану Незалежності було зафіксовано задимлення. У таких колекторах, крім інших комунікацій, розташовуються силові кабелі живлення, тому ймовірною причиною аварійних відключень стало пошкодження високовольтних підземних ліній внаслідок короткого замикання", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, вчора,10 квітня, близько 18.50 диспетчери ДТЕК Київські електромережі зафіксували масові відключення світла в центрі столиці - на вул. Хрещатик, Майдані Незалежності, Європейській площі та прилеглих вулицях. Для встановлення причин нештатної ситуації на місце події відразу ж виїхали дві аварійні бригади.

Читайте також: У Києві понад сотня будинків залишилися без гарячої води

До 23:00 енергопостачання отримали більшість споживачів, у тому числі готель «Україна» та Національна музична академія України імені П.І.Чайковського. ДТЕК Київські електромережі подав електроенергію, переключивши споживання на резервні схеми живлення.

11 квітня близько 11.00 фахівці компанії відновили електропостачання ТЦ «Глобус», підключивши комплекс від дизель-генераторів.

Станом на 14.00 ДТЕК Київські електромережі повністю відновив подачу електроенергії на Хрещатику і прилеглих вулицях.

На даний момент аварійні бригади ремонтують пошкоджене обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-