НАЗК направило до суду 14 адмінпротоколів на заступника Кличка

НАЗК направило до суду 14 адмінпротоколів на заступника Кличка

Укрінформ
НАЗК направило до суду 14 адмінпротоколів на заступника голови КМДА В'ячеслава Непопа.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство направило до суду 14 протоколів про адміністративні правопорушення, складених стосовно заступника голови КМДА В'ячеслава Непопа, який обіймаючи посаду директора КП "Житлоінвестбуд-УКБ", станом на 30 жовтня 2017 року протягом 7 місяців в умовах реального конфлікту інтересів видавав накази про нарахування премій своєму сину, який працював у його підпорядкуванні", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, посадовець вчинив адміністративні правопорушення, пов’язані із корупцією, відповідальність за які передбачено частинами першою та другою статті 172-7 КУпАП.

Крім того, НАЗК внесло припис голові Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко стосовно проведення службового розслідування щодо незатвердження антикорупційної програми Миколаївської облради на 2018 рік та неподання її на погодження до НАЗК.

Читайте також: НАЗК внесло приписи Кубіву та Гриневич

Також агентство внесло припис голові Дніпропетровської обласної ради Глібу Пригунову стосовно проведення службового розслідування щодо неподання антикорупційної програми Дніпропетровської обласної ради у 2018 році з повним комплектом документів, "що унеможливило її розгляд та подальше погодження Національним агентством".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-