Киянам повернули помилково нараховані за світло 28 мільйонів

Киянам повернули помилково нараховані за світло 28 мільйонів

Укрінформ
На особові рахунки клієнтів ТОВ «Київські енергетичні послуги» зараховані 28 млн грн, що були помилково сплачені споживачами у лютому за старими реквізитами.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі компанії.

"На особові рахунки клієнтів Київських енергетичних послуг зараховані кошти, що були помилково сплачені споживачами у лютому за старими реквізитами. Компанія отримала 28 млн грн від попереднього постачальника – «ДТЕК Київські електромережі», якому по інерції продовжували платити деякі кияни. Перераховані суми клієнти зможуть побачити в особистому кабінеті, також вони будуть враховані у березневих платіжках за електроенергію", - йдеться у повідомленні компанії.

Постачальник електроенергії нагадав, що платежі від населення за спожиту в 2019 році електроенергію приймає тільки компанія «Київські енергетичні послуги», визначена державою єдиним постачальником універсальних послуг в Києві.

"Реквізити постачальника, відповідно, змінилися. Проте деякі кияни за звичкою сплачували рахунки старому постачальнику, «ДТЕК Київські електромережі», який з 1 січня виконує функції оператора системи розподілу і відповідає за мережеву інфраструктуру", - пояснили у компанії.

Читайте також: Нацкомісія оштрафувала вже 11 облгазів за “дописи” у платіжках

У ТОВ зазначили, що якщо клієнт випадково заплатив не туди, звертатися до контакт-центру чи відвідувати центр обслуговування немає необхідності.

"Питання з перерахуванням коштів компанія повністю взяла на себе. Найкраще, що ви можете зробити – зайти в особистий кабінет і переконатись у цьому. При цьому, у порівнянні з помилковими оплатами січня, можна впевнено казати про зростання платіжної дисципліни киян, за що ми дякуємо своїм клієнтам і йдемо їм назустріч, розвиваючи додаткові канали зв‘язку з постачальником та способи оплати за спожиту електроенергію», - прокоментував директор Київських енергетичних послуг Віктор Мельников.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-