"Французька весна" увечері перекриє рух у центрі Києва

Укрінформ
У Києві 30 березня із 19:00 до 23:00 заборонять рух транспорту на Софійській площі та низці прилеглих вулиць через відкриття на Софійській площі фестивалю “Французька весна в Україні”.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

“30 березня із 19:00 до 23:00 заборонять рух усіх видів транспортних засобів на вулицях Софіївській, Малій Житомирській, Володимирській (від вулиці Ірининської до вулиці Великої Житомирської) та у провулку Рильському через відкриття на Софійській площі фестивалю “Французька весна в Україні””, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у зв’язку із забороною руху всіх транспортних засобів вказаними вулицями, дозволять рух на вулиці Хрещатик 30 березня із 19:00 до 23:00.

Читайте також: Французька весна, Година Землі та весняний бал: афіша на 29-31 березня

Окрім того, будуть внесені зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, відповідно до схеми організації дорожнього руху.

Як повідомлялося, 30 березня о 20:30 повітряно-цирковим вуличним дійством “Садівниця Мю і кінематика флюїдів” від французького колективу Transe Express на Софійській площі відкриється фестиваль "Французька весна в Україні".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-