У Києві замінять 100 кілометрів трубопроводів — асфальт обіцяють не “вбити”

У Києві замінять 100 кілометрів трубопроводів — асфальт обіцяють не “вбити”

Укрінформ
КП "Київтеплоенерго" після закінчення опалювального сезону розпочне ремонти столичних тепломереж і замінить не менше 100 км зношених трубопроводів.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Протягом року Підприємство замінить не менше 100 км зношених трубопроводів. Для перекладки труб Київські теплові мережі застосовують нові технології, які дозволять зменшити тепловтрати, подовжити термін експлуатації мереж та підвищити надійність теплопостачання міста", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, для подачі централізованого теплопостачання використовують труби з попередньою ізоляцією та аварійною сигналізацією (ПІТ), яка в майбутньому значно полегшить пошук пошкоджень на мережі. А для подачі гарячого водопостачання прокладають гнучкі та стійкі до перепадів температур полімерні трубопроводи. Такі труби прості в обслуговуванні і мають високі якісні показники. Вони стійкі до корозії та інших зовнішніх пошкоджень. Гарантійний термін ПІТ-труб сягає 25 років, а полімерних – до 50.

Читайте також: У Києві з травня піднімають тарифи на тепло і гарячу воду

"Київська міська адміністрація виділила понад 272 млн грн на капітальний ремонт тепломереж на 29 ділянках, які можуть включати заміну мереж від теплового пункту до одного або кількох будинків відразу. З них, за попередніми підрахунками, Підприємство планує на 15 об’єктах виконати проектну документацію та заміну зношених трубопроводів, а на решті – провести проектні роботи на будівництво та реконструкцію теплових мереж на наступний рік", - додали у компанії.

У Київтеплоенерго наголосили, що капітальний ремонт тепломереж передбачає комплекс робіт з підготовки проектної документації, повної заміни труб та проведення робіт із благоустрою: відновлення асфальтного покриття і зеленої зони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-