Чиновників

Чиновників "Київтранспарксервісу" судитимуть за корупцію

Фото
Укрінформ
Столична прокуратура направила до суду справи посадовців КП "Київтранспарксервіс", яких обвинувачують у корупції.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Скеровано до суду обвинувальний акт відносно 4 службових осіб Київтранспарксервіс, які у складі злочинної групи організували схему системного вимагання та отримання від підприємців неправомірної вигоди за розміщення паркувальних майданчиків", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці викрили посадовців у листопаді минулого року. Організатором злочинного угруповання виявився головний спеціаліст відділу організації роботи відведених паркувальних майданчиків КП "Київтранспарксервіс", який залучив до корупційної схеми ще двох начальників відділів та головного спеціаліста Київтранспарксервіс.

За оформлення документів та укладання договору на розміщення одного паркувального майданчика учасники злочинної групи вимагали від підприємців від 500 до 700 доларів.

9 листопада минулого року під час отримання другої частини неправомірної вигоди на суму 33 600 грн затримали головного спеціаліста відділу КП "Київтранспарксервіс". Надалі затримали ще трьох учасників злочинної групи, у тому числі організатора. Одного з фігурантів затримали в столичному аеропорту після повернення із закордонної поїздки, інших - на території столиці.

Читайте також: Столичному чиновнику, який розікрав гроші на реконструкції скверу, оголосили підозру

Наразі обвинувальний акт відносно посадових осіб КП "Київтранспарксервіс" за ч. 3 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб),ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) ККУ скеровано до суду для розгляду по суті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-