Підпал магазину Roshen у Києві: затримали ще одного підозрюваного

Підпал магазину Roshen у Києві: затримали ще одного підозрюваного

Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали ще одного підозрюваного у підпалі магазину в Оболонському районі столиці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“17 березня вночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Оболонському горить магазин. На вказану адресу виїхали слідчо-оперативна група, рятувальники та кінологи. На місці працівники поліції поспілкувалися зі свідками, які повідомили, що бачили двох чоловіків, які облили фасад магазину, підпалили його і втекли”, - йдеться у повідомленні.

Начальник Оболонського управління поліції Віталій Биков зазначив, що “ми переглянули відеозаписи з камер спостереження та встановили особи підозрюваних”.

“Як з’ясувалось, одного зі зловмисників вже затримали 18 березня, коли він підпалив фасад магазину в Печерському районі столиці. У ході оперативно-розшукових заходів оперативники затримали і його спільника у підпалі в нашому районі», - уточнив Биков.

Зазначається, що правопорушником виявився непрацюючий уродженець Хмельницької області, 1964 року народження, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) ККУ. Фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте також: За кілька років від нападів постраждали 15 магазинів Roshen

Як повідомлялося, 18 березня на вулиці Хрещатик, 29, у Києві горів магазин. Ніхто не постраждав. Площа пожежі становила 2 кв. м. Згодом поліцейські затримали чоловіка, який кинув пляшку із запалювальною сумішшю у вітрину магазину Roshen на Хрещатику. За даними поліції Києва, цей чоловік є членом радикальної екстремістської організації, керівник якої затриманий СБУ і перебуває в СІЗО.

Минулого тижня двічі підпалювали магазини Roshen на Оболоні у Києві, а в неділю горів магазин Roshen на Героїв Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-