Заходи у Києві пройшли без порушень - Крищенко

Заходи у Києві пройшли без порушень - Крищенко

Відео
Укрінформ
Заходи у Києві пройшли спокійно, без порушень. Поліцейські та військовослужбовці належним чином забезпечили порядок і безпеку учасників акції.

На цьому наголосив під час брифінгу сьогодні, 16 березня, начальник ГУ Нацполіції у місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Заходи пройшли спокійно, порушень не зафіксовано. О 12-й годині вони розпочалися на Майдані Незалежності, потім колона вирушила до Адміністрації Президента, де відбувся мітинг. Все спокійно, ми контактували з організаторами, працювала поліція діалогу. Я вдячний і організаторам, учасникам акції за те, що не було провокацій. Поліція теж виконувала свої обов’язки спокійно і впевнено», - зауважив Крищенко.

За підрахунками правоохоронців, участь у заході взяли близько 5000 осіб, на охорону правопорядку заступило близько 3000 правоохоронців (посилання на ОГП).

Читайте також: Активісти Нацкорпусу влаштували на Банковій "іграшковий перформанс"

Як повідомляв Укрінформ, Національний корпус у суботу провів у Києві на Майдані Незалежності акцію протесту, під час якої вимагали арештувати причетних до розкрадання в оборонній сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-