У Києві через ярмарки змінять рух за кількома маршрутами

У Києві через ярмарки змінять рух за кількома маршрутами

Укрінформ
У вихідні дні, 9-10 березня, маршрути деяких автобусів та тролейбусів у Києві будуть змінені через ярмарки.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Ярмарки цими вихідними змінять рух автобусів маршрутів №№ 6, 31, 61 та тролейбусів маршрутів № 34, 37А", - йдеться у повідомленні.

Так, 9 березня у зв’язку із проведенням продовольчого ярмарку на вул. Марини Цвєтаєвої (на ділянці від просп. Володимира Маяковського до вул. Миколи Закревського), вул. Лісківській (на ділянці від вул. Милославської до вул. Радунської) та вул. Йорданській (на ділянці від вул. Олександра Архипенка до просп. Степана Бандери), а також 10 березня на вул. Татарській, 32-38 зміниться рух автобусів маршрутів №№ 6, 31, 61 та тролейбусів маршрутів № 34, 37А.

Автобуси маршруту № 6 курсуватимуть трасою: від Дарницької площі до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську).

Автобуси маршруту № 61 курсуватимуть трасою: від зал. пл. «Троєщина» до вул. Радунської (без заїзду на вул. Лісківську).

Тролейбуси маршруту № 34 курсуватимуть трасою: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери та у зворотному напрямку.

Тролейбуси маршруту № 37А курсуватимуть трасою маршруту № 37.

Читайте також: Акція солідарності та концерт: як Київ святкуватиме 205 річчя народження Шевченка

10 березня із початку руху до закінчення ярмарку рух автобусів маршруту № 31організовано трасою: від станції метрополітену «Політехнічний інститут» до вул. Отто Шмідта за власною трасою, далі – вул. Отто Шмідта – вул. Нагірна, далі за власною трасою.

Ілюстрації: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-