П’яний поліцейський на смерть збив пішохода у Броварах

П’яний поліцейський на смерть збив пішохода у Броварах

Укрінформ
Слідчі ДБР з’ясовують обставини смертельної ДТП у Броварах Київської області за участі старшого уповноваженого Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.

За попередньою інформацією водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

"Автопригода сталась сьогодні, 2 березня, близько 6 години ранку. За попередніми даними, старший оперуповноважений Нацполіції, перебуваючи за кермом автомобіля марки "Тойота", скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу на зелене світло світлофора. Останній внаслідок отриманих травм загинув на місці події. Встановлено, що правоохоронець перебував за кермом у стані алкогольного сп‘яніння", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оперуповноважений з місця аварії зник. Але згодом сам з‘явився до відділку поліції, де його затримали слідчі ДБР. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть постраждалого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Читайте також: На виїзді з Києва зіткнулися вантажівка Volvo та військовий КрАЗ

Наголошується, що у разі доведення вини у смертельному ДТП, старшому оперуповноваженому Нацполіції загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Фото: ДБР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-