У Києві судитимуть адвоката, який намагався дати хабар прокурору у $30 тисяч

У Києві судитимуть адвоката, який намагався дати хабар прокурору у $30 тисяч

Укрінформ
До суду направили справу щодо адвоката, який намагався дати хабар прокурору. Сума хабара становила $30 000.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

“У Києві судитимуть адвоката, який намагався дати хабар прокурору. Сума хабара складала 30 000 доларів”, - йдеться у повідомленні.

У МВС поінформували, що захисник хотів підкупити посадовця, аби під час судових засідань він змінив покарання двом обвинуваченим за торгівлю людьми на менш суворе. Затримали адвоката під час передачі 10 000 доларів.

“Після передачі першого траншу хабара, яка проходила “під контролем правоохоронців”, зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у службовому кабінеті прокурора”, - йдеться у повідомленні.

Слідчим Головного управління Нацполіції у місті Києві було розпочате провадження за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті карається позбавленням волі на строк до восьми років з конфіскацією майна.

Читайте також: Слухання екс-адвоката Трампа, або Чого досі не сказав Мюллер

“Слідчі поліції Києва під процесуальним керівництвом прокуратури місті Києва та оперативним супроводом управління захисту економіки НПУ у місті Києві завершили досудове розслідування, а відтак скерували обвинувальний акт до суду”, - уточнили у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-