У Києві іномарка в'їхала в електроопору на зупинці, є жертви

У Києві іномарка в'їхала в електроопору на зупинці, є жертви

Фото
Укрінформ
У Києві водій іномарки в'їхав електроопору, що стояла на зупинці громадського транспорту, у результаті чого загинув пасажир та травми отримала пенсіонерка.

Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що подія трапилась у суботу вранці на вулиці Алма-Атинській Дніпровського району столиці.

"За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, де зіткнувся з електроопорою. У результаті ДТП пасажир іномарки від отриманих травм помер у кареті “швидкої” допомоги. Крім того, постраждала літня жінка, яка у цей момент знаходилася на зупинці. Зараз потерпіла перебуває у медичному закладі для надання необхідної допомоги. Після вчинення ДТП водій залишив автомобіль на місці події та втік", - йдеться у повідомленні.

Нині зусилля правоохоронців спрямовані на затримання чоловіка, який скоїв с дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками.

Читайте також: На виїзді з Києва зіткнулися вантажівка Volvo та військовий КрАЗ

Слідчі Головного управління Національної поліції у м. Києві розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-