Поліція заявляє, що обстрілу офісу НСЖУ не було

Поліція заявляє, що обстрілу офісу НСЖУ не було

Укрінформ
Інформація про те, що пошкодження вікна в офісі столичної організації Національної спілки журналістів України на Хрещатику утворилося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї, не підтвердилася.

“Сьогодні о 14:44 на 102 надійшло повідомлення про те, що в будівлі на вулиці Хрещатик пошкоджене вікно. На місці події працювала слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції”, - йдеться у повідомленні.

Так, зі слів заявниці, подія трапилася у четвер ввечері. Співробітниця установи помітила ушкодження у вікні, але не надала цьому значення.

Читайте також: НСЖУ заявила про обстріл київського офісу

Уточнюється, що у понеділок жінка звернулася до чергової частини Шевченківського управління поліції для написання заяви. Слідчо-оперативна група задокументувала факт пошкодження зовнішнього склопакета (внутрішній склопакет не пошкоджений).

“З місця події нічого не вилучали. Інформація про те, що пошкодження утворилося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї, не підтвердилася. Дане повідомлення зареєстроване у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції”, - повідомили у столичній поліції.

Наразі проводиться перевірка для встановлення обставин пошкодження вікна. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Раніше у прес-службі НСЖУ повідомили, що невідомі обстріляли з вогнепальної зброї вікна в офісі столичної організації Національної спілки журналістів України на Хрещатику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-