У вівторок МАУ затримала 22 рейси з Борисполя

У вівторок МАУ затримала 22 рейси з Борисполя

Укрінформ
У вівторок, 29 січня, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" оголосила про затримку на 1-2 години 22 рейсів з аеропорту "Бориспіль".

Про це прес-служба перевізника повідомила на своїй сторінці у Facebook

"Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України інформує про затримку на 1-2 години 22 рейсів, що сталася увечері 29 січня в аеропорту Бориспіль. Затримки викликані збоєм у заправці літаків авіаційним паливом", - йдеться в повідомленні

У повідомленні посилаються на роз'яснення компанії-постачальника авіаційного пального, яка причиною припинення заправки називає конфлікт з ДФС України.

"Він пов'язаний з механізмом погашення векселів при реалізації авіапалива, що був введений новими положеннями Податкового кодексу, які вступили в силу з 1 січня 2019 року. Заправка була припинена, незважаючи на те, що авіакомпанія виконує всі свої зобов'язання за договором поставки пального в аеропорту Бориспіль", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі підкреслили, що внаслідок ситуації, яка виникла, авіакомпанія була змушена надати постачальнику авіаційного палива лист про компенсацію можливих штрафних санкцій з боку ДФС України, пов'язаних з заправкою, яка здійснювалася ввечері 29 січня.

Читайте також: МАУ в 2018 році збільшила перевезення пасажирів на 15%

Авіакомпанія запевняє, що пішла на цей крок з метою запобігти можливим серйозним наслідкам для компанії і незручностям для пасажирів.

"Інтереси пасажирів для МАУ завжди були і залишаються на першому місці. А в даному випадку мова йде про інтереси понад 3 тисяч пасажирів", - заявили в компанії.

Перевізник просить пасажирів відстежувати свої рейси за електронним онлайн-табло Міжнародного аеропорту Бориспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-