У Борисполі затримали пасажира з підробленими документами, який прямував до Італії

У Борисполі затримали пасажира з підробленими документами, який прямував до Італії

Укрінформ
Співробітники Держприкордонслужби під час заходів прикордонного контролю у пункті пропуску "Бориспіль" виявили у громадянина Конго підроблені документи, за якими він намагався вилетіти до Італії.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

"Підроблені документи в іноземного громадянина виявили співробітники Держприкордонслужби під час заходів прикордонного контролю у пункті пропуску «Бориспіль». Підроблений документ прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили у пасажира, який планував потрапити на рейс "Київ – Мілан", - йдеться в повідомленні.

Як було з’ясовано українськими правоохоронцями, для проходження прикордонного контролю він пред’явив повністю підроблену ID- картку громадянина Франції. Особу повернуто зворотним рейсом до Туреччини та заборонено в'їзд в Україну терміном на 3 роки.

Читайте також: В аеропорту "Бориспіль" марокканець напав на прикордонника

Як відомо, 2018 року під час прикордонного контролю в пунктах пропуску співробітники Держприкордонслужби виявили та відмовили у в’їзді на територію України майже 4650 потенційним нелегальним мігрантам. Переважно це громадяни РФ (563), Туреччини (490), Молдови (468), Індії (430), Грузії (361), Іраку (349) і Узбекистану (195), а також Нігерії (152), Лівії (150), Ірану (133) та Марокко (104).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-