Київ вшанує пам’ять учасників бойових дій на території інших держав

Київ вшанує пам’ять учасників бойових дій на території інших держав

Укрінформ
У лютому столиця вшановуватиме пам’ять учасників бойових дій на території інших держав.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Планом заходів, затвердженим у Київській міській державній адміністрації, передбачені зустріч керівництва столиці з воїнами-інтернаціоналістами та сім’ями воїнів, які загинули в Афганістані, церемонії покладання квітів, панахида за загиблими воїнами, тематичні виставки тощо", - йдеться у повідомленні.

Так, 5 лютого у Колонній залі КМДА за участю посольств іноземних держав проведуть фотовиставку, присвячену Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

14 лютого відбудеться зустріч керівництва міста Києва із воїнами-інтернаціоналістами та сім’ями воїнів, які загинули в Афганістані.

15 лютого на вул. Лаврській, 17 проведуть церемонію покладання квітів до Меморіалу воїнам України, полеглим в Афганістані, та панахиду за загиблими воїнами у церкві Воскресіння Христового, яка є храмом – пам’ятником жертвам афганської війни. Цього ж дня заплановане відвідання експозиції «На чужих війнах». Зустріч бойових друзів – воїнів-інтернаціоналістів.

11-22 лютого триватиме фотовиставка, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця».

14-28 лютого працюватиме виставка архівних документів, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У центральних міських бібліотеках у лютому проведуть цикл інформаційно-просвітницьких заходів.

Також протягом лютого триватимуть науково-просвітницькі, виховні заходи, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав (зустрічі з учасниками бойових дій, лекції, уроки, виховні години, засідання за круглим столом, бібліографічні огляди, книжкові тематичні виставки та презентації).

Читайте також: Порошенко в Ізраїлі відвідав Меморіальний комплекс Голокосту

У лютому заплановані також виставки дитячих малюнків, конкурси плакатів, стіннівок, патріотичні акції, флешмоби, творчі проекти, екскурсії до Національного музею історії України у Другій світовій війні, покладання квітів до пам’ятників/меморіальних дощок громадянам України, які загинули під час бойових дій на території інших держав.

Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав триватимуть у всіх районах столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-