У Києві побили журналістів, оголошено план

У Києві побили журналістів, оголошено план "Перехоплення"

Фото, відео
Укрінформ
Ввечері 24 січня у Києві на Видубичах скоєно напад на знімальну групу "Стоп корупції".

Про це у Facebook повідомив журналіст Роман Бочкала.

"Журналісти, разом з двома правозахисниками, прибули на точку, де крадуть пісок. Там їх зустріли озброєні молодики, які забезпечували проїзд вантажівок з награбованими надрами. Бандити приснули газом в обличчя журналісту, повалили на сніг і почали бити. Була стрілянина і погрози, що наступного разу вб'ють. Один з постраждалих активістів - ветеран полку "Азов", учасник бойових дій, має нагороди за участь в АТО. Зараз хлопці в лікарні" - написав Бочкала.

Читайте також: В Одесі за напад на поліцейського затримали трьох чоловіків

За його словами, журналістові проекту вибили зуб, а оператор отримав гематому на потилиці. Постраждалих госпіталізували.

Бочкала додав, що автомобіль, на якому активісти приїхала знімальна група, порубали сокирою і розбили скло.

'Зловмисники забрали сумку з документами і грошима одного з побитих і поїхали. Поліція оголосила план-перехоплення по місту Київ', - написав журналіст.

Читайте також: Побиття вчителя у Києві: постраждалий досі в лікарні

Він також повідомив, що на Видубичах знаходиться найбільша в столиці незаконна точка видобутку піску. Її річний обсяг - 100 млн грн. Ця земля була в оренді у компанії "Мостобуд". Київрада розірвала його на останній сесії 2018 року, однак піщані нелегали продовжують працювати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-