Вбивство працівника УДО: боксера Очеретяного взяли під варту

Вбивство працівника УДО: боксера Очеретяного взяли під варту

Укрінформ
Київський апеляційний суд обрав боксеру Петру Очеретяному, підозрюваному у вбивстві працівника Управління держохорони, безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

"Підозрюваного П.Очеретяного взято під варту! Київський апеляційний суд задовольнив скаргу Київської місцевої прокуратури № 6, скасував ухвалу Печерського райсуду столиці та обрав підозрюваному безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - написала вона.

Максимець зазначила, що після проголошення рішення суд постановив взяти підозрюваного під варту у залі судових засідань.

У коментарях під постом вона додала, що Очеретяного взяли під варту до 2 березня 2019 року.

Читайте також: Вбивство працівника УДО: боксер Очеретяний вийшов під заставу в 600 тисяч

Як повідомлялося, 10 січня поточного року боксер Петро Очеретяний, який під час конфлікту у Києві завдав смертельної травми працівнику Управління держохорони, вийшов із СІЗО під заставу у 600 тис. грн.

4 січня Печерський райсуд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю внесення застави.

Увечері 2 січня на вулиці Саперне Поле на Печерську чоловік вигулював собак і вступив у словесну сварку із перехожими. Під час конфлікту він ударив одного з опонентів у щелепу, від чого той помер на місці.

Підозрюваний у скоєнні злочину зник з місця пригоди і лише ввечері 3 січня разом із адвокатом прийшов у Печерське управління поліції. Як з'ясувалося, це 36-річний киянин, кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу. Його затримали.

Прокуратура 4 січня повідомила затриманому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-