Запитання міській владі можна поставити через новий онлайн-сервіс сайту КМДА

Запитання міській владі можна поставити через новий онлайн-сервіс сайту КМДА

Укрінформ
На офіційному порталі Києва у тестовому режимі запрацював новий онлайн-сервіс – форма для подачі запитів на доступ до публічної інформації, розпорядником якої є КМДА та її структурні підрозділи.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на керівника апарату КМДА Дмитра Загуменного.

«Столична влада завжди відкрита і готова до комунікації з мешканцями міста, що і демонструє на практиці. Відтепер подати запит на публічну інформацію можна за допомогою онлайн-форми у розділі «Публічна інформація», що значно полегшує та прискорює цей процес. Близько 60% запитів до управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації надходить електронною поштою. Тож, на нашу думку, ще один онлайновий спосіб запитати публічну інформацію стане популярним серед запитувачів», – зазначив керівник апарату КМДА.

Загуменний нагадав, що нещодавно на Єдиному порталі Києва у тестовому режимі запрацював аналогічний онлайн-сервіс для журналістів. У рубриці «Для ЗМІ», заповнивши відповідну онлайн-форму, тепер можна поставити запитання представникам міської влади, отримати коментар, інтерв’ю або дозвіл на зйомку на міських об’єктах.

Читайте також: Кличко: Подільський міст відкриють через півтора-два роки

«Ми намагаємося максимально спростити для людей діалог із міською владою. Адже чим більше сучасних можливостей для діалогу ми використовуємо, тим якісніші управлінські рішення приймаємо», – зазначив керівник апарату.

У КМДА також нагадали, що подати запит на інформацію можна і електронною поштою zapyt@kma.gov.ua і поштою на адресу: вул. Хрещатик, 36, 01044, м. Київ (на конверті вказати: «Запит на інформацію») і факсом за номером (044) 202-71-18.

Також запит можна подати усно – телефоном за номерами: (044) 202-76-00, (044) 202-76-42.

Запит на інформацію має містити: ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є; загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо; підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-