Водія Hummer, який збив на смерть дитину в Києві, суд лишив під арештом

Водія Hummer, який збив на смерть дитину в Києві, суд лишив під арештом

Укрінформ
Суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою водію позашляховика Hummer Кирилу Островському, який у липні 2018 року на смерть збив дівчинку на пішохідному переході в Києві.

Про це повідомила у Twitter прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Водію позашляховика Hummer Кирилу Островському, який 24 липня минулого року на смерть збив дівчинку на пішохідному переході на бульварі Л.Українки, продовжили запобіжний захід ще на два місяці - до 9 березня 2019 року", - написала вона.

Як повідомлялося, столична поліція у вересні 2018 року завершила досудове розслідування ДТП за участі Островського. Правоохоронці з'ясували, що Hummer Н2 виїхав на пішохідний перехід на червоний сигнал світлофора.

Згідно із даними дослідження, у водія не виявлено алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

Слідчі оголосили водію Hummer кінцеву підозру у скоєнні правопорушення за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу.

Підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Смертельна ДТП у Києві: водію Hummer “світить” до 8 років

23-річний Кирило Островський на автомобілі Hummer увечері 24 липня збив неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки. Дівчинка від отриманих травм померла. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди, але згодом його затримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-