Кличко привітав українців з Різдвом

Кличко привітав українців з Різдвом

Відео
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко привітав співвітчизників які відзначають Різдво Христове за Юліанським календарем та зазначив, що цього року воно особливе - помісна Православна церква України отримала незалежність.

Привітання Кличко оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! З Різдвом Христовим! Цього року для України воно особливе - Українська православна церква отримала незалежність!», - підкреслив мер Києва.

Також він опублікував кілька фото та коротке відео з новорічного відпочинку з родиною. «Час новорічно-різдвяних свят для мене - це можливість нарешті спокійно поспілкуватися з родиною (а вона в нас велика), активно відпочити, трохи «підзарядити батарейки, - написав Кличко.

Читайте також: Командувач ООС привітав українських воїнів з Різдвом

Як повідомлялося, Вселенський патріарх Варфоломій у суботу, 5 січня, підписав Томос про автокефалію Православної церкви України.

В неділю, 6 січня, в Патріаршому храмі Святого Георгія відбулося вручення Томосу та божественна літургія, яку спільно відправили Вселенський патріарх Варфоломій та предстоятель Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-