Каси залізничного вокзалу у столиці сьогодні працюватимуть до опівночі

Каси залізничного вокзалу у столиці сьогодні працюватимуть до опівночі

Укрінформ
Квиткові каси вокзалів станції Київ-Пасажирський 6 грудня знову працюватимуть до опівночі.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"Сьогодні, 6 грудня, 28 квиткових кас вокзалів станції Київ-Пасажирський працюватимуть до 00:00. Квиткові каси Укрзалізниці продовжують працювати у посиленому режимі другу добу для зручності пасажирів під час придбання проїзних документів", - зазначається в повідомленні.

В Укрзалізниці нагадали, що 5 грудня 31 каса вокзалів ст. Київ-Пасажирський працювала до 00:00 годин. Такі заходи дозволили пасажирам придбати 14773 квитки на поїзди. 

У компанії зазначили, що й надалі визначатимуть тривалість роботи залізничних кас залежно від попиту на послугу з боку пасажирів.

Читайте також: Укрзалізниця заявляє, що за добу купили рекордну кількість квитків

Як повідомляв Укрінформ, залізничні квиткові каси та онлайн-система продажу квитків booking@uz.gov.ua третій день поспіль працюють в умовах високого навантаження через збільшений попит на проїзні документи, зокрема, на період новорічно-різдвяних свят. 

З наступного тижня Укрзалізниця планує уже продаж проїзних документів на додаткові поїзди. Очікується, що цього святкового сезону таких буде призначено не менше 30 – це понад 20 тисяч додаткових місць. Укрзалізниця розраховує у новорічно-різдвяний період збільшити обсяги пасажирських перевезень на 7% порівняно з показником минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-