У столиці спіймали

У столиці спіймали "злодія в законі" Нукрі Гальського

Відео
Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали «злодія у законі» Нукрі Гальського.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Зловмисника, який мав заборону на в’їзд на територію України до 2019 року, правоохоронці затримали у Шевченківському районі столиці”, - йдеться у повідомленні.

Начальник столичної поліції Андрій Крищенко повідомив, що цей чоловік, громадянин Грузії 1987 року народження, на територію України прибув поза пунктом пропуску державного кордону та мав намір контролювати злочинну діяльність у Києві та Київській області.

Зазначається, що впродовж трьох тижнів незаконного перебування у столиці Нукрі Гальський налагоджував зв’язки та планував стати куратором діяльності оптових ринків та організованих груп квартирних крадіїв.

Уточнюється, що за цей час зловмисник постійно підтримував зв'язок та зустрічався з представниками злочинного середовища найвищої ланки на так званих сходках кримінальних авторитетів.

Читайте також: Поліція затримала чоловіка, який намагався підпалити Андріївську церкву

"Правоохоронці встановили, що затриманий у 2013 році коронований у Туреччині іншими «злодіями у законі». Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності у РФ та Грузії за злочини, пов’язані з обігом наркотиків та квартирні крадіжки", - наголосив Крищенко.

Уточнюється, що столичні правоохоронці спільно з Державною міграційною службою депортували Гальського за межі країни із забороною в’їзду в Україну на 3 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-