Щітки, відвали й солерозкидувачі: Київ чистять понад 350 одиниць спецтехніки

Щітки, відвали й солерозкидувачі: Київ чистять понад 350 одиниць спецтехніки

Фото, відео
Укрінформ
358 одиниць спецтехніки та бригади з ручного прибирання підприємств КК «Київавтодор» з вечора 30 листопада, відколи Київ почало засипати снігом, не припиняють прибирання вулиць та доріг столиці.

Про це повідомляється на Офіційному порталі Києва з посиланням на Київавтодор.

"Із початком першого снігу негайно розпочали роботу солерозкидувачі, щоб не допустити утворення ожеледиці та снігових накатів на дорогах Києва. Протягом усієї ночі на дорогах столиці працювала очисна техніка з відвалами та щітками", — йдеться у повідомленні.

За інформацією Київавтодору, першочергово прибирання та обробка посипальними матеріалами проводилась на вулицях зі складними умовами руху, головних магістралях, мостах, спусках та підйомах, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту.

Для більш ефективної роботи та враховуючи інтенсивні опади, з 02:15 в усіх районах міста проводилось очищення дорожньої мережі колонами спецтехніки.

Прибирання снігу на дорогах столиці / Фото: kyivcity.gov.ua

На світанку особливу увагу було приділено прибиранню правої смуги доріг, щоб зранку міський громадський транспорт міг працювати без перешкод.

Крім того, дорожники проводили механізоване та ручне прибирання тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на балансі підприємств корпорації, а також підходів до наземних та підземних пішохідних переходів.

Читайте також: Снігопади, хуртовини, ожеледь, вітер: ДСНС закликає водіїв і пішоходів до обережності

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням не залишати свої автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-