Під КМДА мітингують проти забудови озер на Оболоні та Осокорках

Під КМДА мітингують проти забудови озер на Оболоні та Осокорках

Фото
Укрінформ
Під Київською міською державною адміністрацією кілька десятків активістів проводять мітинг проти забудови поблизу озера Біле (Центральне) в Оболонському районі та біля озер Набреж, Мартишів, Тягле, що на Осокорках.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми, громада Оболоні, вимагаємо від Київради не затверджувати рішення постійної комісії про будівництво 28-поверхових будинків на Оболоні. Це рішення затверджене з порушенням всіх законодавчих актів, і ми вимагаємо не приймати це рішення. Біля озера Центральне планується збудувати три будинки і на пляжній частині озера збудувати будинки", - сказав житель Оболоні.

Читайте також: Студенти мітингують під посольством Росії

Також деякі з активістів тримають плакати з вимогою зупинити незаконну забудову біля озер Набреж, Мартишів, Тягле, що на Осокорках.

Окрім того, на мітингу присутні представники організації "Національні дружині". Наразі ситуація спокійна. Вхід до будівлі мерії охороняє поліція.

Мітинг під КМДА проти забудови озер/Фото Ольги Нагорняк

У четвер, 29 листопада, відбудеться засідання Київради, на якому заплановано розгляд питань щодо Поштової площі. У кулуарах Київради чергує поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-