У Києві до довічного ув'язнення засудили серійного вбивцю

У Києві до довічного ув'язнення засудили серійного вбивцю

Укрінформ
Солом’янський районний суд Києва засудив до довічного позбавлення волі чоловіка, який убив у столиці двох людей.

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

"До довічного позбавлення волі засуджено 30-річного чоловіка, який на території столиці вбив двох людей з вогнепальної зброї та намагався позбавити життя ще одну людину", - йдеться у повідомленні.

У ході слідства встановлено, що у жовтні 2014 року жертвами обвинуваченого стали двоє киян, які розмістили на інтернет-сайтах інформацію про надання послуг з автоперевезення.

За даними правоохоронців, для того, щоб заволодіти транспортними засобами потерпілих, вбивця домовлявся з ними про зустріч у безлюдних місцях в нічний час. Підозрюваний вбивав своїх жертв пострілами у голову. Їхні тіла чоловік спочатку ховав у гаражі, а потім перевозив у лісосмугу під Києвом та закопував. Автомобілі жертв зловмисник переганяв до м. Миколаїв, де збував на розборку.

Читайте також: ДТП у Харкові: суд долучив до справи історію хвороби Зайцевої

“Правоохоронцям вдалося вийти на слід зловмисника, коли він готував чергове вбивство. Підставою, що спонукали злочинця до вчинення ще одного злочину, стали ревнощі, а потерпілим виявився чоловік його коханки. Як виявилося згодом, це вже була друга спроба зловмисника позбавити суперника життя. Під час затримання у підозрюваного вилучили знаряддя злочину – пістолет з глушником та набоями”, - йдеться в повідомленні.

Суд присяжних Солом’янського райсуду Києва підтримав позицію прокурора столичної прокуратури, визнав обвинуваченого винним в інкримінованих злочинах та засудив до максимального покарання, передбаченого Кримінальним кодексом України, - до довічного позбавлення волі.

Суд також задовольнив цивільні позови потерпілих про стягнення з обвинуваченого майже півмільйона гривень заподіяної шкоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-