Через Будинок профспілок PR-ники розірвали контракт із KFC

Через Будинок профспілок PR-ники розірвали контракт із KFC

Укрінформ
PR-агенція Mainstream заявила про розрив контракту із компанією YUM! Brands, офіційним представником KFC в Україні.

Про це ідеться у повідомленні на сторінці компанії у Facebook.

“Всі прописані нами ризики та попередження, пов’язані з відкриттям ресторану в Будинку профспілок, не були почуті офісом KFC. А та позиція, на якій наполягає клієнт, суперечить етичним стандартам і цінностям нашої компанії. У зв’язку з цим ми припиняємо співпрацю із компанією YUM! Brands”, - зазначається в повідомленні.

Читайте також: KFC у Будинку профспілок, або Коли бізнес та етика — це з різних площин

Керуючий директор компанії Mainstream Світлана Свєрчкова запевнила, що агенція пам’ятає події часів Революції Гідності й шкодує, що не змогли донести до KFC значення недоторканності пам'яті про загиблих на Майдані.

“Ми пам’ятаємо та поважаємо трагічні події на Майдані. Ми брали активну участь у Революції Гідності та поділяємо прагнення нашого народу до європейського шляху розвитку. Ми просимо вибачення у всіх українців за рішення, прийняті компанією KFC. Ми шкодуємо, що так і не змогли донести до інвесторів значення недоторканності пам'яті про загиблих під час Революції Гідності”, - підкреслила Свєрчкова.

Як відомо, Mainstream – незалежна PR-агенція, що працює на ринку України з 2004 року.

21 листопада ввечері біля Будинку профспілок на Майдані Незалежності активісти запалили димову шашку, зробили написи на фасаді та принесли шини. Таким чином вони протестували проти відкриття ресторану швидкого харчування KFC у Будинку профспілок. Поліція застосувала до протестувальників газ і затримала кількох активістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-