У Києві п'яний чоловік стріляв у перехожого

У Києві п'яний чоловік стріляв у перехожого

Укрінформ
У столиці правоохоронці затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння спричинив вогнепальне поранення місцевому жителю.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

“Працівники полку поліції особливого призначення №1, які патрулювали в Оболонському районі, почули три постріли. Екіпаж терміново розвернувся, поспішив у напрямку, звідки пролунали ці звуки, і дорогою помітив чоловіка, який біг у двори”, - зазначили в поліції і наголосили, що правоохоронці затримали зловмисника.

Підкреслюється, що у затриманого вилучили пістолет, у якому один патрон знаходився в патроннику, ще один патрон – у магазині.

Потім патруль під’їхав до торгового закладу на проспекті Мінському, біля якого пролунали постріли, і виявив пораненого 38-річного місцевого жителя.

За показами потерпілого і свідченнями очевидців, чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, йшов вулицею і чіплявся до перехожих. Біля магазину у зловмисника виник конфлікт із потерпілим, під час якого 53-річний чоловік дістав зброю і здійснив три постріли.

Уточнюється, що із вогнепальними пораненнями місцевого жителя госпіталізували у задовільному стані.

Читайте також: Центр Києва зав’яз у заторах через акцію “євробляхерів”

Крім того, у зловмисника, який перебував у збудженому стані, імовірно, внаслідок пострілу була травмована рука (ампутована фаланга пальця), тож йому надали необхідну медичну допомогу, додали в поліції.

За даними правоохоронців, дозвіл на носіння спецзасобу чоловік не мав і заявив, що зброю він знайшов.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про його арешт.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-