У Києві чергова аварія: сім вулиць без води, дати обіцяють за добу

У Києві чергова аварія: сім вулиць без води, дати обіцяють за добу

Укрінформ
"Київводоканал" працює над локалізацією та ліквідацією пошкоджень на мережі холодного водопостачання, внаслідок яких відсутня вода на семи вулицях Києва.

Про це повідомляється на сторінці "Київводоканалу" у Facebook.

"Станом на 10:00 19-го листопада ремонтні бригади Київводоканалу працюють над локалізацією та ліквідацією пошкоджень на мережі холодного водопостачання, які були зафіксовані Головною диспетчерською. Орієнтовний строк ліквідації пошкоджень: 1 доба. Перепрошуємо за тимчасові незручності", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кличко назвав причину аварій на тепломережах і сказав, як діятиме

Диспетчерська служба Київводоканалу інформує, що тимчасово відсутнє водопостачання за адресами: пр-т. Перемоги, 23А; пров. Іпсилантіївський, 3, 5; вул. Григоровича-Барського, 4,5; пр-т. Академіка Палладіна, 32, 34, 44, 46; вул. Шевченка, з 1 по 42; пров. Ярослава Хомова, 14А, 44В; вул. Борщагівська, 126.

Як відомо, з 14 жовтня 2018 року в Києві підвищено тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води та відведення холодної та гарячої води. Зокрема, централізоване постачання холодної води тепер коштуватиме 10,092 грн з ПДВ за 1 куб. м; централізоване водовідведення - 9,504 грн з ПДВ за 1 куб. м.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-