За розбійний напад на перехожого у Києві чоловік може отримати до 7 років

За розбійний напад на перехожого у Києві чоловік може отримати до 7 років

Фото
Укрінформ
Столичні спецпризначенці затримали в Подільському районі Києва уродженця Житомирщини за розбійний напад на перехожого.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Як зазначається, до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий відібрав у чоловіка сумку.

На виклик прибули працівники полку поліції особливого призначення, екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.

Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко розповів, що нападник штовхнув потерпілого плечем, вхопився за сумку, почав погрожувати ножем і вимагав віддав її. Отримавши бажане, зловмисник втік, а власник зателефонував до поліції.

Читайте також: У Києві зловмисник напав на дитину в під'їзді

«За отриманими прикметами працівники полку поліції особливого призначення помітили та затримали чоловіка. Ним виявився 24-річний уродженець Житомирської області, раніше судимий за майнові злочини», - додав Іщенко.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне затриманому загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-