У Києві за добу

У Києві за добу "накрили" 18 підпільних гральних закладів

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці упродовж доби припинили діяльність 18 підпільних гральних закладів та вилучили понад 2,2 тисячі одиниць грального обладнання.

Про це повідомляють у Національній поліції України.

"Правоохоронці припинили діяльність 18 підпільних гральних закладів, що функціонували під виглядом Інтернет-клубів або розповсюджувачів лотерей. Деякі заклади функціонували, просто змінивши свої вивіски та назви. Для убезпечення "бізнесу" від виявлення правоохоронцями кожен заклад був обладнаний сучасними системами відеоспостереження", - йдеться у повідомленні.

Обшуки за місцем розташування підпільних гральних закладів у всіх районах Києва оперативники провели 15 листопада.

У Києві Нацполіція припинила діяльність майже двох десятків гральних закладів / Фото: npu.gov.ua

Зазначається, що правоохоронці вилучили понад 2,2 тисячі одиниць грального обладнання. Крім того, вилучено 305,5 тисяч гривень, одержаних від незаконної діяльності.

Читайте також: На Житомирщині правоохоронці викрили 8 нелегальних гральних закладів

Як підкреслили в поліції, що відповідно до статті 203-2 Кримінального кодексу України організаторам нелегального бізнесу загрожує штраф у розмірі від 170 до 680 тисяч гривень. Якщо ж під час розслідування буде встановлено, що організатори вже притягувались до відповідальності за дане кримінальне правопорушення, то сума штрафу становитиме від 680 до 850 тисяч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-