Київавтодор заперечує, що троє посадовців корпорації - під домашнім арештом

Київавтодор заперечує, що троє посадовців корпорації - під домашнім арештом

Укрінформ
До жодного із трьох посадових осіб комунальної корпорації "Київавтодор", яким було повідомлено про підозру в розкраданні коштів міського бюджету, не застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про це йдеться у повідомленні Київавтодору, опублікованому у понеділок на сайті Київської міської держадміністрації

"На офіційному сайті Генеральної прокуратури України розміщена інформація стосовно підозри трьом посадовим особам комунальної корпорації "Київавтодор". Маємо зазначити, що вказана інформація недостовірна", - йдеться у повідомленні.

Також у Київавтодорі, заявляють, що орган досудового слідства не має доказів скоєння "інкримінованого злочину".

За даними комунальної корпорації, Держаудитслужба за завданням ГПУ від 19 лютого 2018 року та від 4 квітня 2018 року провела перевірку окремих питань фінансово-господарської діяльності КК "Київавтодор" стосовно робіт з нанесення дорожньої розмітки. "У складеному акті б/н від 17 травня 2018 року зазначено, що жодної шкоди, заподіяної бюджету, не виявлено, всі обсяги виконаних робіт підтверджені", - наголосили в Київавтодорі.

У корпорації також стверджують, що наразі до жодного з вказаних підозрюваних працівників не застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

"Київська місцева прокуратура № 10 постановою від 30.10.2018 фактично визнала бездіяльність у справі № 42017000000000018 відносно минулорічного незаконного затримання так званих фігурантів злочину по нанесенню розмітки. У документі йдеться: "...встановлено, що досудове розслідування організовано неефективно, з моменту реєстрації провадження слідчим жодної слідчої дії не проведено, вказівки процесуального керівника не виконуються", - зазначили також у Київавтодорі.

Читайте також: Демонтаж Шулявського шляхопроводу розпочнеться у січні - КМДА

Як повідомляв Укрінформ, 9 листопада на сайті Генпрокуратури була оприлюднена інформація про те, що прокуратура Києва повідомила про підозру трьом посадовцям Київавтодору, які, за даними слідства, через фіктивні підприємства привласнили кошти міського бюджету на ремонт вулиць столиці на загальну суму 8 млн 308 тис. грн. За даними ГПУ, всім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Фото: facebook.com/kievavtodor

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-