Прокуратура повідомила про підозру трьом посадовцям Київавтодору

Прокуратура повідомила про підозру трьом посадовцям Київавтодору

Укрінформ
Прокуратура Києва повідомила про підозру трьом посадовцям Київавтодору, які через фіктивні підприємства привласнили кошти міського бюджету на ремонт вулиць столиці.

Про це повідомляє Відділ зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"Прокуратура міста Києва оголосила про підозру у вчиненні злочину в складі організованої групи трьом посадовим особам комунальної корпорації «Київавтодор», які минулого року із залученням фіктивних підприємств для участі в проведенні тендеру заволоділи коштами міського бюджету, виділеними для проведення поточного ремонту вуличної мережі столиці, а саме оплати робіт із нанесення горизонтальної дорожньої розмітки на загальну суму 8 млн 308 тис. грн", –- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час проведених обшуків у комунальних закладах та за місцем проживання фігурантів справи вилучено чорнові записи, комп'ютерну техніку та фіктивну документацію, яка підтверджує здійснення протиправних фінансово-господарських операцій з розкрадання бюджетних коштів.

Читайте також: Київавтодор показав карту відремонтованих доріг

Наразі всім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Згідно із законом такі дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його хід перебуває на контролі Генеральної прокуратури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-