Розпилення газу в школі на Київщині: у лікарні 8 дітей

Розпилення газу в школі на Київщині: у лікарні 8 дітей

Укрінформ
Унаслідок розпилення перцевого газу у школі місті Тараща, що на Київщині, було госпіталізовано 18 дітей, усі зараз перебувають у задовільному стані.

Про у коментарі Укрінформу повідомила завідувач дитячого відділення Таращанської центральної районної лікарні Надія Третяк.

"Внаслідок інциденту було госпіталізовано 18 школярів, віком від 10 до 15 років. Стан школярів, які вдихнули невідому речовину, зараз задовільний. Тяжких дітей немає. Частину дітей, стан яких вже поліпшився, батьки забрали під розписку додому. На даний час у відділенні перебуває 8 дітей. Думаю, що і їх скоро батьки заберуть додому", - зазначила Третяк.

Вона підкреслила, що усіх дітей, які потрапили до лікарні, було обстежено та надано першу медичну допомогу.

Читайте також: У запорізькій школі через розпилення газу із балончика евакуювали 350 осіб

"Серйозних порушень не було виявлено. Діти потрапили до лікарні зі скаргами на печіння у горлі, прокашлювання, періодичний кашель. Водночас стан дітей був адекватним, дихання самостійним, втрати свідомості не було", - сказала лікар.

За її словами, перцевий газ міг дуже нашкодити дитині з алергією.

"Якби цю речовину вдихнула дитина, яка має алергічну хворобу, у неї міг би статися напад задухи. Це вже дуже серйозно", - наголосила Третяк.

Як повідомляв Укрінформ, у Таращі на Київщині 15-річний хлопець розпилив у школі перцевий газ. До поліції зателефонували лікарі швидкої медичної допомоги. Школярів було евакуйовано, постраждалих - доправлено до місцевої лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-