У столичному аеропорту

У столичному аеропорту "завернули" священика з фальшивими документами

Укрінформ
Іранця та священнослужителя з підробленими документами виявили прикордонники у столичному аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"У міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" виявили громадянина Ірану, який прямував транзитом до Туреччини, використовуючи частково підроблений документ громадянина Італії. Як з’ясували правоохоронці згодом, чоловік планував потрапити не до Туреччини, а до Німеччини, за допомогою ще одного посадкового талона", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що другий випадок використання підробленого документа був зафіксований годиною пізніше, під час оформлення пасажирів рейсу "Київ-Стамбул".

Читайте також: У “Борисполі” затримали іноземця, якого розшукують США

"На контроль правоохоронцям один із подорожуючих надав паспортний документ громадянина Болгарії, який містив ознаки часткової підробки. Пізніше було встановлено, що особа є громадянином України та має ще паспорт громадянина Російської Федерації. За професією він є священнослужителем, раніше проживав та проводив церковне богослужіння на горі Афон. Підроблений паспорт йому був потрібний для безперешкодного проживання в країнах ЄС", - поінформували у ДПСУ.

Уточнюється, що іранця було повернуто зворотним рейсом, а на священнослужителя складено адміністративно-процесуальні документи та поінформовано представників Нацполіції.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-