Іноземці вкрали у відвідувача столичного ресторану 100 тисяч

Іноземці вкрали у відвідувача столичного ресторану 100 тисяч

Фото
Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали двох іноземців за підозрою у крадіжці понад 100 тис. гривень у відвідувача ресторану.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“Подія сталася у ресторані на вулиці Велика Васильківська: зловмисники викрали гроші у відвідувача закладу. Однак офіціанти запідозрили неладне і зупинили на вулиці екіпаж спецпризначенців, який проїжджав поруч. На місце прибули слідчі Голосіївського управління поліції, які провели обшук та вилучили у затриманих чоловіків понад 100 тис. гривень, які належать 31-річному підприємцю”, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисники працювали в парі: один із чоловіків підійшов до столика потерпілого зі спини і, прикрившись піджаком, забрав його сумку, дістав гроші та поклав їх у сумку товариша, який чекав за сусіднім столиком. Потім він повернув порожню сумку відвідувача на місце і почав відволікати персонал ресторану питаннями, аби його спільник із викраденими грішми зміг залишити приміщення.

Читайте також: На Київщині знешкодили канал передачі нелегалів до країн ЄС

Зловмисників затримали у порядку статті 208 КПК України та доставили до Голосіївського управління поліції. Затримані – іноземці, 1980 та 1981 років народження.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушникам оголошено про підозру. За скоєне їм загрожує до шести років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-