Кличко подякував Меркель за підтримку України

Кличко подякував Меркель за підтримку України

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко зустрів канцлера Німеччини Ангелу Меркель, яка прибула з одноденним офіційним візитом в Україну, в аеропорту «Бориспіль».

Про це повідомляє прес-служба міського голови

Як зазначається, мер привітав канцлера в столиці України і назвав її візит важливим для подолання тих викликів, які стоять сьогодні перед нашою країною.

«Ми вдячні за вашу підтримку України, за допомогу в урегулюванні тих проблем і великих викликів, що стоять перед нашою державою. Сподіваюся, сьогоднішні зустрічі будуть ефективними для подальших пошуків моделі та врегулювання ситуації на Сході України», - зазначив Кличко.

Читайте також: Меркель пообіцяла суттєво збільшити кошти на підтримку України

Як повідомлялося, у четвер, 1 листопада, в Україні з робочим візитом перебуває Федеральний канцлер ФРН Ангела Меркель. У рамках візиту заплановані її зустрічі з Президентом України Петром Порошенком та Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм та головами депутатських груп і фракцій українського парламенту. Нинішній візит Меркель в Україну стане другим за останні чотири роки, попередній відбувся у серпні 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-