"Скандальним" будинкам на Харківському шосе дали світло

Укрінформ
Компанія ДТЕК «Київські електромережі» відновила електропостачання будинків на Харківському шосе, мешканці яких перекривали рух через відключення світла, після погашення частини заборгованості.

Про це повідомляється на сайті ДТЕК.

“ДТЕК “Київські електромережі” відновило електропостачання двох будинків по вулиці Харківське шосе, 19 та 19-А. Це стало можливо після досягнення домовленостей про погодження графіку погашення боргу у розмірі понад 3 млн грн, що накопичений обслуговуючою організацією ТОВ "Дім-сервіс 19”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в результаті сьогоднішніх переговорів загальну суму боргу вирішити розбити на пропорційні платежі, які мають бути сплачені до 1 липня 2019 року. Перший транш у сумі близько 250 тисяч грн від ТОВ "Дім-сервіс 19" надійшов вже у середу, 31 жовтня. Решту – близько 2,7 мільйона – виплатять протягом встановленого терміну. Тому, згідно з домовленостями, енергетики відновили електропостачання будинків 19 та 19А на Харківському шосе.

Читайте також: Громадський транспорт почав ходити Харківським шосе

Як повідомлялося, 30 жовтня ДТЕК “Київські електромережі” через борг у понад 3 млн грн припинив постачання електроенергії ТОВ «Дім-сервіс 19», що обслуговує будинки за адресами вул. Харківське шосе, 19 та 19а.

Після цього мешканці будинків вийшли на протест проти відключення електроенергії, заблокувавши рух транспорту по Харківському шосе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-