Вбивство військового в Києві: один із іноземців отримав 11 років в'язниці

Вбивство військового в Києві: один із іноземців отримав 11 років в'язниці

Укрінформ
Дніпровський райсуд Києва призначив для одного з учасників бійки, внаслідок якої загинув військовий, 11 років позбавлення волі.

Другому було призначено покарання у вигляді двох років обмеження волі та звільнено від відбування покарання з іспитовим терміном на один рік.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

“Вироком Дніпровського районного суду за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, одному фігуранту призначено одинадцять років позбавлення волі. Іншому – за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, призначено покарання у вигляді двох років обмеження волі та звільнено від відбування покарання з іспитовим терміном на один рік”, - йдеться у повідомленні.

У столичній поліції нагадали, що у лютому в ресторані на вулиці Сергієнка сталася бійка, внаслідок якої смертельні травми отримав чоловік.

Читайте також: Справа Труханова: один із фігурантів сяде на дев'ять років

Було встановлено що словесний конфлікт між двома компаніями переріс у бійку, і під час сутички один із чоловіків схопив ножа та вдарив опонента у шию. Від отриманих травм 22-річний військовослужбовець помер на місці, а зловмисник із товаришем втекли.

Провівши комплекс оперативних заходів, правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваних та затримали їх. Це - іноземці, 1986 та 1996 років народження, які раніше у поле зору правоохоронців вони не потрапляли.

Як повідомлялося, 1 лютого у Києві на вулиці Сергієнка від ножового поранення у шию помер 22-річний чоловік, який був військовослужбовцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-