Дорожники запевняють, що з новою технікою краще прибиратимуть Київ від снігу

Дорожники запевняють, що з новою технікою краще прибиратимуть Київ від снігу

Укрінформ
Столична влада закупила для "Київавтодору" 44 одиниці нових тракторів та 10 мінінавантажувачів зі снігоочисним обладнанням.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Загалом на балансі КК "Київавтодор" сьогодні 370 одиниць техніки, яку будуть використовувати для роботи у зимовий період. Частину техніки кияни змогли побачити на виставці спецтехніки, яка відбулася біля Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ)", - йдеться у повідомленні.

На виставці представили 230 одиниць як нової, так і капітально відремонтованої техніки. Це спецавто всесвітньо відомих компаній SCHMIDT, BUCHER, CRAFCO, Hofmann, LineLazer, Wirtgen, VOGELE, МАN, Mercedes, JSB та інших. Вся техніка - багатофункціональна.

Як зазначив генеральний директор Київавтодору Олександр Густєлєв, вся ця техніка дозволить більш оперативно та якісно прибирати столичні вулиці, проїзди і тротуари, особливо у зимовий період.

Читайте також: Київавтодор показав карту відремонтованих доріг

"Із 2014 року парк спеціальної техніки Київавтодору поповнився 221 одиницею техніки. Із них 158 - техніка для зимового утримання дорожньої мережі. Також підприємства корпорації завершують укладання договорів із організаціями на залучення допоміжної прибиральної техніки на випадок затяжних потужних снігопадів та виникнення надзвичайних ситуацій. Планується укласти договори на залучення до 150 одиниць техніки. Загалом у осінньо-зимовий період 2018-2019 років цілодобово у місті чергуватиме 424 одиниці снігоприбиральної техніки", - сказав Густєлєв.

За його словами, КК "Київавтодор" закупила вже 90% від необхідних обсягів піску та солі, аби вдало пройти зимовий період. Усього місту необхідно майже 35 тисяч тонн солі та 46 тисяч тонн піску для обробки вулично-дорожньої мережі.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-