З'явилися нові подробиці ДТП з автокраном у центрі Києва

З'явилися нові подробиці ДТП з автокраном у центрі Києва

Відео
Укрінформ
За фактом масштабної ДТП на столичному Печерську, коли автокран протаранив два десятки авто, відкрили кримінальне провадження.

Про це в коментарі "112 Україна" повідомила речник поліції Києва Оксана Блищик.

"В мережі вже є відео - його буде залучено до матеріалів кримінального провадження, ми його відкрили за ст. 286 Кримінального кодексу. На відео видно, що вантажівка навіть не намагалася гальмувати, очевидно, інформація водія про те, що відмовили гальма, може бути правдивою. Вона буде в ході слідства перевірятися", – наголосила Блищик.

Вона додала, що в результаті події пошкоджено 20 легкових автомобілів і вантажівка, яка протаранила ці транспортні засоби.

"Можемо сказати, що вантажівка належить комунальному підприємству. Будемо перевіряти, з якою метою водій опинився в центрі міста з таким габаритним транспортом. У ході слідства будуть встановлюватися суми збитків, будуть підключатися страхові компанії, які повинні будуть відшкодовувати збитки власникам пошкоджених транспортних засобів", – додала Блищик.

Читайте також: Усі постраждалі в ДТП за участю автокрана мають право на відшкодування - юрист

Раніше повідомлялося, що у Києві автокран, у якого, за попередньою інформацією, відмовили гальма, буквально зніс на своєму шляху два десятки автомобілів.

У поліції повідомили, що в результаті аварії до медиків звернулися три людини. Двом з них надали допомогу на місці без госпіталізації. Правоохоронці також підкреслили, що версія водія вантажівки про несправність гальм буде перевірятися в ході слідства.

Через масштабну аварію центр Києва сьогодні виявився частково заблокований в пробках. Відомості про дорожньо-транспортну подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-