Масштабна ДТП у Києві: поліція нарахувала 21 пошкоджене авто

Масштабна ДТП у Києві: поліція нарахувала 21 пошкоджене авто

Фото
Укрінформ
У дорожньо-транспортній пригоді на бульварі Лесі Українки в Києві пошкоджена 21 автівка.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив інспектор патрульної поліції лейтенант Станіслав Скрипник.

"За останні три роки це наймасштабніша ДТП в Печерському районі. Приблизно два роки тому масштабна ДТП сталась біля Дарницького мосту, тоді були пошкоджені 12 машин, а тут - 21 автівка. Є також машини, які вже не підлягають ремонту. На водіїв, чиї авто були неналежним чином припарковані, буде винесена постанова, але компенсацію за ДТП вони отримають", - повідомив він.

Масштабна ДТП у Києві / Фото: Володимир Тарасов

Інспектор також зауважив, що тест на вміст алкоголю у винуватця ДТП показав нульовий результат, однак водій ще має пройти "наркологічну експертизу".

Читайте також: Столичний бульвар Лесі Українки досі "стоїть" через масштабну ДТП

"Буде кваліфікуватись ДТП залежно від того, чи це ДТП з постраждалими, чи ні. Попередньо, з постраждалими, оскільки одна жінка поїхала до лікарні. І якщо буде госпіталізація - це вже кримінальна відповідальність", - додав Скрипник.

Таким чином, за умови претензій від постраждалої до винуватця дорожньо-транспортної пригоди, на водія автокрана очікуватиме кримінальна відповідальність.

Як повідомляв Укрінформ, вранці в центрі Києва зупинено рух транспорту через масштабну ДТП. Аварію спричинив автокран, у якого відмовили гальма. Постраждали три особи, двом із них надали медичну допомогу без госпіталізації.

Рух бульваром Лесі Українки частково обмежено, загалом рух по центру міста ускладнений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-