Пограбування ювелірного магазину в Києві: суд арештував підозрюваного на 60 діб

Пограбування ювелірного магазину в Києві: суд арештував підозрюваного на 60 діб

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва арештував на 60 діб без права внесення застави співучасника нападу на ювелірний магазин у столиці 12 серпня, під час якого загинув охоронець.

Про це повідомляє поліція Києві у Facebook.

“Шевченківський суд Києва арештував на 60 діб без права внесення застави співучасника нападу на ювелірний магазин, під час якого загинув охоронець”, - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, що правоохоронці у понеділок, 22 жовтня, затримали другого підозрюваного у пограбуванні ювелірного магазину по вул. Салютній у Києві. У столичній прокуратурі заявили, що затриманим виявився 33-річний громадянин РФ, уродженець Республіки Інгушетія. Слідство вважає, що під час нападу він стріляв у охоронця з автомата.

Під час нападу на ювелірний магазин, який стався 12 серпня на вул. Салютній у Києві, озброєні бандити смертельно поранили охоронця та викрали ювелірні вироби на майже п’ять мільйонів гривень.

Читайте також: В Одесі затримали росіянина за підозрою в пограбуванні столичної ювелірки

11 жовтня за результатами проведених оперативно-розшукових заходів одного з нападників, громадянина РФ, затримали в Одесі. Наразі його взято під варту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-